Gå till innehåll
Häverödals SK
Häverödals SK

HelgDiscen

Våren 2022 invigdes Lundåsvallens discgolfbana, och det vart en omedelbar succe som uppskattas av såväl rutinerade som nybörjare! Förslag som kommit upp från spelare på banan är om det skulle gå att kunna gå att ordna tävlingar i någon form. Ja varför inte, vi börjar med att testa konceptet HelgDiscen, en tävling som öppen för alla oavsätt kunskap eller ambitionsnivå.

Hur det fungerar: På bana 1 sitter en postlåda uppsatt på vindskyddet, i den hittar du scorekort att använda för att vara med och tävla, när scorekortet är ifyllt efter 18 hål lämmnas det i påstlådan som sitter uppsatt på bana 9. Använder man sig av U-disc eller liknande appar och vill fylla i sin runda när man är klar kommer det även finnas scorekort i postlådan på bana 9. Skulle scorekorten ta slut eller försvinna kan man skriva ut egna här!! Pdf, 104.6 kB. Tävlingen pågår helger mellan 12.00 på fredagen till söndagen Kl 18.00 så länge intresse finns. (scorekortet ska va inlämnat senast 18.00)

Regler

  • En tävlingsrunda är 18 hål, 2 x 9 hål spelas. (samma protokollförare på alla hål)
  • Minst en person behöver gå rundan med dig och intyga resultatet. (protokollföraren)
  • Du kan lämna in fler scorekort under helgen (det bästa räknas)
  • Den som för protokoll får vara med i tävlingen

Resultaten kommer att publiceras på Hallstaviks FrisbeeGolf Sälskaps Facebook sida till att börja med. På scorekortet finns en ruta som heter "klubb" den är tanken att discgolfspelare som tillhör en discgolfklubb skriver i. Lycka till!

Här kan du se resultaten från tävlingarna

Kontaktperson för tävlingen är Micke Kristiansson 0709-607053 Länk till annan webbplats.

Sponsorer